Ytringsfrihet på sitt beste!

Bildet mitt
Harstad, Troms, Norway
Blir for det meste og skrive om samfunnspolitiske tema. Meningene er mine egene.

mandag 1. juni 2009

Fruktene av mangfolden til den rødgrønne regjeringen

Lege seksuelt misbrukte pasienter

I frykt for å bli kalt rasist, har selv de norske avisene begynt å feilinformere leserne sine. I mitt lokalsamfunn ble det nettopp tatt opp en stor sak om kvinner som ble seksuelt misbrukt hos legen/gynekologen sin. Avisan melder om at det var en 41 år gammel Dansk lege som seksuelt misbrukte kvinnene. Faktaet er at legen, som snakker Dansk var innvandrer fra Irak.

Trykk her for å lese om legen som misbrukte pasientene sine.

Taxi-voldtekter i Stavanger


Siden 7. september i fjor er det anmeldt fem voldtekter som skal ha skjedd i taxi. Fire av dem har skjedd i år. Faktaet bak dette er at alle overgrepene var gjort av taxi sjåfører av utenlandsopprinnelse. Tips fra politiet: Ta taxi to og to, ikke drikk deg overstadig beruset.

Her kan du lese hva som sto i Rogalandsavisa om dette.

Aftenbladet skjulte heldigvis ikke at overgriperen var av utenlandsk opprinnelse, men hos dem var ikke saken så veldig viktig. Saken hadde ikke bilde og var veldig kort, nermest en notis.

Her kan du lese hva aftenbladet skrev om saken.

Sikkerhetsregler til folk som skal ta taxi.

2 kommentarer:

  1. Dette er ikke et innlegg om at bare utleninger gjør gale ting, men om at når de gjør gale ting, kommer media med feile opplysninger, eller ingen opplysninger i det hele tatt, bare for at de er redde for å bli kalt rasister. Gjør nordmenn noe galt, kommer det i det minste frem at de er norsk og gjærne hvordan kjønn de har og alder.

    SvarSlett
  2. Den inngrodde redselen i Norge for feilaktig å bli mistenkeliggjort som rasist hvis man ikke omskriver og forfalsker fakta skremmer meg også. Når ordet "rasisme" er nok til å skremme frem taushet fungerer det nesten som frikort for hva som helst. Det er skremmende at redselen for å bli beskylt for å være rasist skal kneble både media og enkeltpersoner, men sånn har det vært i flere tiår nu. Og de som bor lenger sør i landet vet enda bedre enn oss nordpå hvor skremmende dette egentlig er..
    Det må kunne gjelde samme normer og lover, og samme korrekte mediedekning og ytringsfrihet for alle mennesker her i landet. Det er egentlig ikke interessant om folk er "etnisk" norsk eller ikke, men om man er ETISK norsk, og det kan man være uansett hvor man er født eller hva slags hudfarge man har.

    SvarSlett